< meer nieuws

Nieuws

Metalen bloembakken op maat creëren een groene long

We delen met trots mee dat Robby Metaal deel mocht uitmaken van het WTCB Zaventem project. Voor de renovatie van hun hoofdzetel ging Het Wetenschappelijk en Technisch Centrum in zee met bouwgroep Vanhout en BOVAArchitects. Het wordt een innovatief gebouw met tal van duurzame doelstellingen en een focus op circulariteit.

Bloembakken creëren groene long

Robby voorziet de op maat gemaakte metalen bloembakken die de gevels van het kantoorgebouw omtoveren tot verticale mini-tuinen. De plantenbakken creëren als het ware een groene long binnen een stedelijke omgeving. Een prachtige manier om de verbinding tussen mens en natuur te versterken in de architectuur.  

Metalen bloembakken op maat

In het totaal installeerde Robby zo’n 154 bloembakken uit INOX316 op de site. De bloembakken zijn continu gelast en vormen zo een waterdichte kuip.

Continu lassen van Metalen Bloembakken op maat - Robby Metaal

Twee bloembakken hebben een afmeting van 1800x300x600 mm en twee van 5400x600x600 mm. Daarnaast werden er nog 50 plantenbakken van 2700x600x600mm en 100 bakken van 3600x600x600mm geleverd en bevestigd op de balustrade van het gebouw. Ook de borstwering is trouwens geplooid en gelast door Robby Metaal.

Bedankt voor het vertrouwen en de goede samenwerking bij dit prachtige project!

Op zoek naar maatwerk op vlak van metaalconstructies voor uw totaalproject? Robby is de ideale partner en staat in voor een feilloze afwerking.

Vraag nu uw offerte: info@robby-metaal.be

 

 

REALISATIES

Inox scheidingswand
bekijk dit project
COOKIE POLICY × Terug naar boven